du har rätt att leva utan smärta!

FUNKTIONELL YOGA BY KATJA LAR

katja larNHOLT

Livsnjutare & Yogajunkie

Sveriges första LYT-yogalärare

Jag guidar personer i smart och funktionell yoga som gör dem starka, fria och glada. Jag har mer än 400 timmars Yoga Alliance-certifierad yogalärarutbildning i fickan. Drygt hälften av dessa är inom LYT-yoga där modern kunskap om fysiologi, kinesiologi och neuorologi möter den traditionella yogan. Utöver detta har jag i över 1 år aktivt deltagit i ett av europas främsta program för personlig utveckling.

Tillsammans med en passion för självkärlek vävs personlig utveckling och funktionella rörelser samman i alla mina yogaklasser. Jag är den första svenska certifierade LYT-yogaläraren, talar tre språk och har hållit yogaklasser på fyra kontinenter.

Med mina livserfarenheter, yogautbildningar och resa inom personlig utveckling hjälper jag människor att bli fysiskt starkare och leva ett friare och gladare liv där kropp och sinne stödjer det som själen älskar att göra.

CIVILINGENJÖR MED PASSION FÖR YOGA, HÄSTAR & VÅGSURF

Under de senaste 10 åren har jag arbetat med projektledning av hållbara infrastrukturlösningar men trots att jag varvat detta arbete med resor över hela jorden har jag alltid känt att jag behöver och vill ha något mer av livet. Det var under en period med känslor av vilsenhet och ensamhet som jag bestämde mig för att gå på djupet med mig själv och anmälde mig till en yogalärarutbildning i Peru, där jag för tillfället befann mig. Mitt mål då var att återkoppla till mig själv och bena ut hur jag ville leva mitt liv. Den stora bonusen var att jag upptäckte hur roligt det är att instruera i yoga och att dela yogans fantastiska budskap.

Under samma resa började jag följa olika yoga-personligheter på instagram och kom över ett konto som skulle förändra mitt liv. Vid denna period hade jag haft problem med ländryggsmärtor i över 5 år, trots att jag bara var strax över 30, och började tro att detta skulle bli en del av mitt liv. Efter bara ett par veckor med utövande av LYT-yoga hade smärtorna försvunnit och jag kunde röra mig friare och prestera bättre både på surfbrädan och på hästen. Smärtan ersattes av lättnad och oändligt mycket mer energi över till sådant som jag ville göra!

Genom åren har jag träffat många människor i alla åldrar som har, precis som jag hade, problem med smärtor i bland annat rygg och leder. Många av dem känner sig också helt eller delvis vilsna i livet, saknar tillit till sig själva och känner sig svaga i kroppen. Det är bland annat med dessa personer som jag vill dela denna fantastiska yogastil!

min mission

Inspirera och stötta människor till att leva fenomenala liv fyllda av frihet, glädje och energi så att vi tillsammans kan lyfta varandra och sprida kärlek och vänlighet till vår omgivning.

Min målsättning är att så många som möjligt ska lära sig mer om kroppen samt att så få personer som möjligt ska lida av rygg- och ledbesvär där det är möjligt att avhjälpa det med rörelser och yoga. På så sätt ska smärta i kroppen inte vara något som påverkar glädjen och friheten i människors liv. Utöver detta vill jag att självkärlek och medkänsla ska vara en naturlig del av människors liv så att fler kan sprida kärlek, energi och glädje till sin omgivning.

Katjas tips för ett fenomenalt liv!

Katjas tips för ett fenomenalt liv!

Medkänsla

Här srkiver du din text.

Medkänsla

Här srkiver du din text.

Medkänsla

Här srkiver du din text.

Medkänsla

Här srkiver du din text.